Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendili muhtarlar tarihe yolculuk yaptı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediyesi'nin 'Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk' projesi kapsamında Merkezefendi ilçesinin mahalle muhtarları tarihe yolculuk yaptı.

        Merkezefendi Belediyesi'nin projelerinden biri olan 'Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk' devam ediyor. Proje kapsamında geziye bu kez Merkezefendi ilçesinin mahalle muhtarları gitti. Merkezefendili muhtarlar ilk olarak Osmanlı Devleti'nin kurulduğu topraklar olan Bursa'yı ziyaret etti. Bursa'da türbeleri gezen muhtarlar ertesi günde Çanakkale'ye geçti. Burada da şehitlikleri gezen muhtarlar, tarihe yakından tanıklık etti.

        Konu ile ilgili konuşan ve benzeri projelerini devam edeceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "İlçemizde şimdi de muhtarlarımız tarihe yolculuk yapıyor. Merkezefendili muhtarlarımızı Bursa ve Çanakkale'ye uğurladık. Bursa ve Çanakkale'de atalarımızı ziyaretler gerçekleştirerek dualar ettiler. Muhtarlarımız bu gezimizle tarihimize tanıklık ettiler" dedi.

        (MT-EG-Y)

        04.10.2016 17:41:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler