Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi'nin hobi bahçelerine yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından hizmete açılan 'Hobi Bahçesi'nin tahsisi başladı. 40 yaş üstü vatandaşların başvuru yapabildiği hobi bahçelerine katılım yoğun bir şekilde devam ediyor.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından hizmete açılan ve doğal meyve ve sebze yetişmeyi sağlayan 'Hobi Bahçesi'nin tahsisine başlandı. Yıllık 708 TL'den kiralanan hobi bahçesinin ödemesinde de 5 taksit imkanı sunulurken, tahsis de 2 yıllık yapılıyor. 40 yaş üstü vatandaşların başvuru yapabildiği hobi bahçelerine katılım yoğun bir şekilde devam ediyor. 3 Ekim'de başlayan başvurular 14 Ekim tarihinde saat 17.00'de sona erecek. Başvurular ise Merkezefendi Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nde yapılıyor.

        101 isimkura ile belirlenecek

        Başvurular sonrası 20 Ekim 2016 saat 15.00'de Merkezefendi Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda kura çekilişi yapılacak. Hobi bahçelerinin sahibi olacak 101 isim kura ile belirlenecek.

        Hobi bahçelerinin Merkezefendi'ye hayırlı olmasını dileyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Merkezefendili hemşerilerimizin burada toprakla temas etmelerini, doğal ürünler yetiştirip vakit geçirebilmelerini sağlayacağız. Hobi bahçelerimizi tamamladık. Şimdi tahsisi başladı. Şuan ilgi oldukça güzel bir şekilde devam ediyor. Merkezefendili hemşerilerimize hobi bahçelerimiz hayırlı olsun" dedi.

        (MT-EG-Y)

        04.10.2016 17:50:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler