Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tercan'da Dünya Yürüyüş Günü etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Alparslan Cihan

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'ın Tercan ilçesinde " 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü" dolayısıyla yürüyüş etkinliği düzenlendi.

        Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında sağlıklı yaşamın teşviki, obezitenin önlenmesi ve fiziksel aktivitenin desteklenmesi amacıyla 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen aktiviteler renkli görüntülere sahne oldu.

        Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Tercan Toplum sağlığı personeli ile yaptırılan aktiviteler Tercan Mehmet Kutsi Begdeş ilkokulu ve Tercan Mamahatun 17 Şubat Ortaokulu öğretmen ve öğrencileriyle birlikte yapıldı. Tercan Toplum sağlığı personeli Emel Yılmaz, Muhammed Hamit Sağlam, Yakup Güleryüz tarafından öğrencilere konuyla ilgili broşür ve bilgi verildikten sonra öğretmenler ve öğrencilerle birlikte yapılan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

        (AC-AT-Y)

        05.10.2016 11:51:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler