Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Konya İl Teşkilatı'ndan Yaşlılar Haftası ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - AK Parti Konya İl Teşkilatı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla "Çınarların Gölgesinde" adı verilen proje kapsamında Konya'da 100 yaşını aşmış vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

        "Çınarların Gölgesinde" adı verilen proje kapsamında yaşlılarla bir araya gelen AK Parti Konya ailesi, yaşlı vatandaşların hem duasını aldı hem de onlarla geçmişi yad etme fırsatı buldu. AK Parti Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı'nın organizesinde gerçekleşen ziyaretlere, AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta ve Abdullah Ağralı, Karatay, Meram ve Selçuklu Belediye Başkanları, AK Parti Konya İl Sosyal Politikalar Başkanı Candan Duran, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, Karatay, Meram ve Selçuklu İlçe Başkanları, söz konusu ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Proje kapsamında yapılan program ile Yunak'ta yaşayan 112 yaşındaki Telli Tolu ve 114 yaşındaki Döne Ülker, Selçuklu'da yaşayan 104 yaşındaki Süleyman Akcan, Selçuklu'da yaşayan 113 yaşındaki Fillo Yıldız ile Meram'da yaşayan 104 yaşındaki Kazım Dumancı evlerinde ziyaret edildi.

        Yine AK Parti Konya İl Sosyal Politikalar Başkanlığı, Yaşlılar Haftası kapsamında Konya'da ikamet eden yaşlı vatandaşları Konya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.

        (ÖS-AH-Y)

        05.10.2016 11:51:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler