Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adilcevaz Belediyesine malzeme desteği

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Bitlis'in Adilcevaz Belediyesine malzeme desteği verildi.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli olan Adilcevazlı Hakan Karahan'ın katkılarıyla Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amirliği bünyesinde kullanılmak üzere yangına müdahale malzemeleri gönderildi. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy; "İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görev yapan hemşehrimiz Hakan Karahan'ın katkısıyla itfaiye ekiplerimize yangınlara müdahalelerde kullanılmak üzere çeşitli araç ve gereçler gönderilmiştir. Gönderilen malzemeler itfaiye amirliğimizin büyük bir eksikliğini giderecektir. Duyarlı davranışlarından dolayı ve aynı zamanda bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta hemşehrimiz Hakan Karahan'a ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına teşekkür ediyorum" dedi.

        Adilcevaz Belediyesi İtfaiye Amiri Fuat Tutçu ise, gönderilen malzemeler sayesinde eksikliklerinin giderildiğine değinerek, desteklerinden dolayı Hakan Karahan'a ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na teşekkür etti.

        (MSA-Y)

        05.10.2016 13:01:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler