Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turan, Roman temsilcilerini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Uçmaz

        ÇANAKKALE (İHA) - AK Parti Grup Başkan Vvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Roman Dernekleri Federasyonu temsilcileriyle görüştü.

        AK Parti grup toplantısının ardından çalışma ofisine geçen Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale, İzmir, Edirne, İstanbul, Tekirdağ illerinden gelen Roman dernekleri federasyonları başkanlarıyla görüştü. Lapseki Roman Dernekleri Başkanı Ali Çalışır, hükümetin Roman vatandaşlara değer verdiğini söyleyerek, "Grup başkan vekilimize yatırımlar ve destekleri için teşekkür ettik. Türkiye OHAL'de ciddi bir süreçten geçiyor. Roman camiasının Türkiye'nin birlik ve beraberliğini sağlayacak kardeşlik safında olduğunu ifade ederek, hainlere karşı el ele olacağımızı kendisine ilettik. Roman toplumu adına gelecekte güzel projeler için inşallah birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        (UYC-MŞ)

        05.10.2016 14:21:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler