Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Memorial Dicle Hastanesi'nde doğuma hazırlık kursu düzenlenecek

        DİYARBAKIR (İHA) - Memorial Dicle Hastanesi'nde, ücretsiz ve halka açık olarak doğuma hazırlık programları düzenlenecek.

        Memorial Dicle Hastanesi'nde, sağlıklı hamilelik, ideal doğum yöntemleri ve bebek bakımına dair her türlü sorunun yanıtının uzman doktorlar tarafından verildiği programlar 8 ekim cumartesi günü başlayacak. 4 hafta sürecek kursun ilk haftasında gebelik oluşumu, hamilelik süresince anne adaylarında meydana gelen fizyolojik değişiklikler ve risk oluşturabilecek durumlar ele alınacak. İkinci haftada, ideal doğum yöntemleri kadın hastalıkları ve doğum uzmanları tarafından anne ve baba adaylarına aktarılacak. Üçüncü haftada gebelik süresince ortaya çıkabilecek duruş ve yürüyüş bozukluklarını önlemek ve rahat bir doğum süreci geçirmek amacıyla, uygulamalı gebelik egzersizleri, gebelik süresince oluşabilecek cilt sorunları ve tedavi yöntemleri anlatılacak. Kursun son haftasında bebek doğduktan sonraki süreçle ilgili, beslenme, anne sütünün ve emzirmenin önemi, bebeklik ve çocukluk döneminde yapılan aşılar çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanları tarafından anne ve baba adaylarına anlatılacak.

        (YRT-AKK-Y)

        05.10.2016 14:27:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler