Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ellibeş'ten KOTO'ya 'hayırlı olsun' ziyareti

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

        Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkanlar geçtiğimiz gün, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ağırladı. Kocaeli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri Mikail Kayacı, Halil Baylam ve Yusuf Ziya Uludüz'ün de yer aldığı ziyarette Başkan Ellibeş, "Kocaeli Ticaret Odası, kent ekonomisi için ilimizin en önemli kurumlarının başında geliyor. Yeni göreve seçilen başkanlarımıza da çok önemli görevler düşüyor. Kendilerine başarılar diliyorum. Kocaeli iş dünyasına hayırlı olsun. Kocaeli Ticaret Odası'na her konuda destek vermeye hazırız. Ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında işadamlarımızın rolü çok büyük" dedi.

        Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış da, iş dünyasının önündeki engellerin aşılabilmesi için mahalli belediyelerle işbirliğinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, kentsel dönüşümün gerekliliği ve uygulanmasında yaşanan sıkıntıları, kent içi trafiğin rahatlatılması için yapılması gereken hamleleri, ticari hayatın daha da canlanması adına hayata geçirilebilecek projeleri ve üyelerin sorunlarını gündeme getirdi.

        (GY-Y)

        05.10.2016 14:48:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler