Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünlü stand-up'çı Biga'ya geliyor

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Ünlü Stand-Up'çı Aşkım Kapışmak'ın, kadının ve erkeğin doğasında var olan farklılıkları mizahi bir dille anlattığı 'Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan' Stand-Up gösterisi ile Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

        Biga Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek oyun; 9 Ekim Pazar günü saat 15.00'da oynanacak. Türkiye'de ilk kez kadın-erkek ilişkilerinin anlatıldığı psikomedi türünde bir Stand-Up gösterisiyle binlerce kişiye ulaşan Aşkım Kapışmak; Stand - Up gösterilerine bu oyunla yeni bir soluk getiriyor. Ücretsiz olarak sahnelenecek tek kişilik gösteri'de 'Beynimizi nasıl kullanıyoruz?, insan tanıma yöntemleri, kişilik tipleri, iş ve özel hayatımızdaki ilişkilerde başarı, insan beyni nasıl çalışır, ikna sanatı, etkili iletişim stratejileri, kadınlar ve erkekler arasındaki farklar' konuları işleniyor.

        (UYC)

        05.10.2016 15:12:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler