Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Müdürü Samsa çöp topladı

        (Fotoğraflı)

        Engin Ertürk

        VAN (İHA) - Van'ın Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa, ziyaret ettiği okulların önündeki çöpleri topladı.

        Başkale ilçesindeki Tepebaşı Mahallesi'nde bulunan Atatürk Ortaokulunu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sertan Tekirdağ, okul önündeki çöpleri topladı. Topladığı çöpleri yakarak imha eden müdürler, "geleceğimiz olan çocuklarımızı çöplüklerden mi yetiştireceğiz? Haftada iki gün çöpleri ben ile şube müdürlerim ve halk eğitim müdürüm toplayacağız. Buraya personel verilene kadar çöpleri toplayacağız" dedi.

        Akşam da Başkale İmam Hatip Lisesinin pansiyonunda incelemelerde bulunan öğrencilerle bir araya gelen Samsa, "Sizin en önemli yıllarınızdır bu yıllar. Okuyun iyiyi bir üniversite kazanın ve emir alan değil emir veren olun. Hayatın en önemli yolu bu pansiyonlardan geçer. Bu yaşta zorluklarla mücadele etmeyi, hayattı öğrenin" diye konuştu.

        (EE-MSA-Y)

        05.10.2016 15:15:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler