Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıeylül şantiyeye döndü

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; dört farklı mahallede dört ayrı ekip ile hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

        Ekipler, Bahçelievler, Dinkçiler, Sütlüce ve Yıldız mahallerinde daha güzel bir Altıeylül için çalışıyor. Dinkçiler Mahallesi'nde yeni yapılacak olan çocuk parkı ve jimnastik grubu alanı öncesinde ekipler tesviye ve taş duvar örme işi yaptı. Bir başka ekip de yine Sütlüce Mahallesi Şoför Evleri bölgesinde yapımı devam eden çocuk parkı ve jimnastik grubu alanı öncesinde taş duvar örme ve çevre düzenleme yapıyor. Fen İşleri ekibi ise, Bahçelievler Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmasını sürdürürken, diğer bir ekip de Yıldız Mahallesi'nde asfalt döküyor.

        (TS-MŞ)

        05.10.2016 15:42:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler