Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Valiler Termal'e hayran kaldı

        - MARKA toplantısı Yalova'da yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Saim Çotuk

        YALOVA (İHA) - Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) ekim ayı olağan toplantısı Yalova'da yapıldı.

        MARKA toplantısı, Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ın dönem başkanlığı ve ev sahipliğinde Termal ilçesinde gerçekleştirildi. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Zülkif Dağlı'yı Termal Otel'de karşılayan Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, misafirleriyle Ortanca Restoran'da yemek yedi. Yemeğin ardından Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Termal Tesislerini gezen vali ve belediye başkanları Termal'in sahip olduğu şifalı sulara, tarihi ve tabii güzelliklere hayran kaldı.

        Vali Tuğba Yılmaz, "Şu anda 1 yıllığına Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın başkanlığını yapıyorum. Bu ayki toplantımızı Termal'de yapmak istedik. Termal ilçemiz, sahip olduğu termal kaynaklarıyla ülkenin en önemli turizm noktalarından birisi. Valiler ve belediye başkanları ile diğer konuklarımıza Termal'i tanıtma imkanı bulduğumuz için ayrıca büyük bir mutluluk duyduk. Yalova'ya gelen tüm MARKA yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu ayki toplantımızda önemli konu başlıklarını görüşeceğiz. Toplantımızın başta ülkemiz olmak üzere, bölgemiz ilimiz ve üye illere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (SÇ-MŞ)

        05.10.2016 16:17:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler