Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınova Tarım Expo'da

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Altınova İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, 53 ülkenin katıldığı Çocuk ve Çiçek Temalı EXPO 2016 Fuarına katıldı.

        Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koordinasyonunda yapılan sergiye katılan ülkelerin hazırladıkları birbirinden güzel bahçe tasarım çalışmalarının göz kamaştırıcı olduğunu ifade eden Altınova İlçe Tarım Müdürü Mesut Ünal ziyaretin çok faydalı geçtiğini söyledi.

        DENEME ÜRETİMİ YAPILACAK

        Gezi programı kapsamında Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsünü ziyaret edildi. Ziyarette, BATEM' in geliştirdiği KOÇ-2015 Buğday çeşidinin (Dekara 700-1000 kg) tescili yapıldıktan sonra, 2017-2018 yılı üretim sezonunda Altınova İlçesinde deneme üretimini müteakiben tarla günü düzenlenmesi için mutabakata varıldı.

        SÜS BİTKİLERİ

        Gezide, Antalya Tarım bünyesinde yer alan Fleurantalya Süs Bitkileri firması da ziyaret edildi. 55 dekar alanda sebze ve çiçek fidesi üretimi yanında, kesme çiçek, süs bitkileri ve tıbbı aromatik bitki üretimi yapan işletmenin serada uyguladıkları hijyen protokolü ve denetim protokolü hakkında bilgi alışverişinde bulunulup, hijyenle ilgili uygulamaları sera içerisinde uygulamalı olarak görüldü.

        06.10.2016 08:58:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler