Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dalaman AK Parti'den MHP ye Ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Dalaman AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri MHP İlçe Başkanı Hasan Şimşek ve yönetimini ilçe başkanlığında ziyaret etti.

        Dalaman AK Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Hasan Şimşek ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyetin altını çizen Şimşek'' AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Karakuş ve ekibi ziyaretleri ile bizleri onurlandırmış ve gururlandırmışlardır. Bizler bu birlik ve beraberlik içinde en kısa zamanda AK Parti, CHP ve MHP ilçe Başkanları olarak hep beraber esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Dalaman'la ilgili yapılabilecek ne varsa, çakılacak her çivinin arkasında duracağımızı beyan ediyoruz'' dedi.

        AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş ise yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ''Bugün Dalaman MHP ilçe Başkanı Hasan Şimşek ve ekibini ziyaret etmek ve hayırlı olsun dileğinde bulunmak için buradayız. Dalaman için hep birlikte çalışmaya her zaman varız. Hep birlikte esnaf ziyaretlerimizi en kısa zamanda yapacağız. Dalaman' da ve Türkiye'de bir ilki başaracağız ve hep birlikte bir güç olduğumuzu göstereceğiz. Dalaman için sağlanan bu birlik ve beraberlik ortamının çok önemli olduğunu biliyoruz ve siyasetimizi de bu çizgide devam ettireceğiz'' dedi.

        (CC-MB-Y)

        06.10.2016 11:16:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler