Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye başkanları eşlerinden göç eden ailelere yatak kampanyası

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu'nun himayesinde organize edilen ve Nusaybin'den Mardin'e göç eden ailelere yatak temin edilmesi için düzenlenen kampanya kapsamında toplanan Belediye Başkan eşleri hedef bin yatak yardımı parolası ile kampanyayı başlattı.

        AK Parti İl Kadın Kolları tarafından Nusaybin'den Mardin'e göç eden ailelere yatak yardımı yapılabilmesi için düzenlenen kampanyaya destek vermek ve ilçelerinde de bu kampanyayı yürütülmesi amacıyla toplanan Sakarya'daki tüm Belediye Başkan eşleri AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu,'nun önderliğinde kendi ilçelerinde bu kampanyaya destek vermek amacıyla karar aldı.

        "TERÖR GÖÇÜ"

        AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Nusaybin'den Mardin'e terör nedeniyle göç eden ailelerin en büyük ihtiyacının yatak olduğunu söyledi. Yaşanan sıkıntıları gidip yerinde gördüklerini ifade eden Başkan Hatipoğlu, "Biz onların yaşadıklarını bizzat giderek yerinde gördük. 850 aile var Nusaybin'den Mardin'e göç eden. En büyük eksikleri ise yatak. Bizim Mardin ile birlikte Iğdır, Çanakkale ve Zonguldak da kardeş şehrimiz. Kadın kolları olarak 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bir süre ara verdiğimiz yardım faaliyetlerimize hız kesmeden ediyoruz. Iğdır'a bir TIR dolusu yardım yollamıştık. Mardin için ilk kampanyamızı siz değerli başkan eşleri ile başlatıyoruz. Emin olun biz Sakarya olarak rahat bir şehirde yaşıyoruz. Bizim buradan oradaki kardeşlerimize el uzatmamız gerekiyor. Biz AK Parti İl Kadın Kolları olarak 'Şimdi Yardım Zamanı' diyor ve herkesi kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz" dedi.

        "TOPLANTI SONRASINDA AKYAZI HAREKETE GEÇTİ"

        Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ın eşi İlknur Akcan'da kampanyaya destek vermek amacıyla harekete geçerek Akyazı Gazi Süleymanpaşa Camii önünde yardım stantı açtı. Bizzat kendisinin ve bir grup yardımsever hanımın nöbet beklediği stantta Akyazı'dan Mardin Kardeşlik köprüsü ve yatak yardımı için hayırsever vatandaşların bağışları ve destekleri bekleniyor. Kampanya kapsamında 1 yatak ücreti 40 TL olarak belirlendi. Kampanyaya destek vermek Akyazı'dan Mardin'e kardeşlik köprüsü kurmak isteyenler stantta başvurarak yatak bağışında bulunabilir yada en az bir yatak yardımını nakdi olarak ulaştırabilirler. Nakit olarak ulaştırmak isteyenler için ise Kızılay Hesap Numarası ve IBAN numarası ise şöyle; "Türk Kızılayı Adapazarı Kızılay Şubesi Hesap No: 2010-6752200-351, IBAN No: TR29 0013 4000 0067 5220 0000 01."

        (BB-İÇ)

        06.10.2016 12:48:27 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler