Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatyalı Gazeteciler Ege'de buluştu

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle Malatyalı gazeteciler Denizli'de buluştu.

        Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği tarafından organize edilen gezi programı çerçevesinde Malatya'dan Denizli'ye giden gazeteciler burada turistlik ve tarihi yerleri gezme fırsatı buldu.

        Dernek Başkanı Nüvit Ateş rehberliğinde Denizli'ye giden gazeteciler, ilk önce Pamukkale Travertenleri ve Denizli'nin tarihi yerlerini gezen gezdi. Son olarak Başbağı Yaylası'nda Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin misafiri olarak akşam yemeğinde bir araya gelen gazetecilere Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan tarafından Denizli'de yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verildi.

        Yemekten sonra gazeteciler adına Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkan yardımcısı ve TV Malatya Genel müdürü Serdar Barut Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan'a teşekkür plaketi verdi. Aynı zamanda Gazeteci Kamuran Sezer ise Arapgir Köhnü üzümünü hediye etti.

        Dernek Başkanı Nüvit Ateş ise Malatya'nın simgesi olan kayısı plaketini, kuru kayısıyı Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan'a hediye etti.

        (ZIG-CÖ-Y

        06.10.2016 13:02:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler