Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli Devlet Hastanesi, yaşlıları unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Korkuteli Devlet Hastanesi Yaşlılar Haftası kapsamında evde sağlık hizmetlerinden yararlanan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

        Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Şener Şimşek, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Ergül Akdemir ve hemşire Seval Tekkaş, evde sağlık hizmeti alan yaşlıları ziyaret etti. Ziyaretlerde yaşlı evde sağlık hastaları ile bir araya gelerek sıkıntıları ve isteklerini dinlendi. Ziyaret sırasında yaşlı hastaların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başhekim Yardımcısı Şimşek, "yaşlılarımıza destek olmalı, onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurmalıyız. Bu bağlamda tüm yaşlılarımızın "Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyorum" dedi.

        (AD-Y)

        06.10.2016 13:04:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler