Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz Orman İşletme Müdürlüğü'nde genç memurlar yemin ederek asil memur oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli 2 personel yemin ederek asil memur oldu.

        Gediz Orman İşletme Müdürlüğü'ne 01.07.2015 tarihinde ataması yapılıp görevine başlayan yeni memurlar Mert Şal ve Tuncer Çınar için Orman İşletme Müdürlüğü makam odasında yemin töreni düzenlendi.

        Gediz Orman İşletme Müdür Vekili Ramazan Balcı başkanlığında gerçekleştirilen törende, aday memurluktan asli memur olmaya hak kazanan Mert Şal ve Tuncer Çınar Türk Bayrağı üzerine el basarak yemin metnini okudular. Mert Şal ve Tuncer Çınar, tören sonunda asaletlerini teslim alarak asli memur oldular.

        Gediz Orman İşletme Müdür Vekili Ramazan Balcı, asaletleri onaylanan memurlar Mert Şal ve Tuncer Çınar'ı tebrik ederek, mesleki hayatlarında başarılar diledi.(MA-EFE)

        06.10.2016 13:18:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler