Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor ve Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Büyükşehir Belediyesi Spor ve Sosyal Tesislerinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

        Efeler ilçesi Kemer Mahallesi'nde gerçekleşen Büyükşehir Belediyesi Spor ve Sosyal Tesisleri'nin temek atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu birlikte, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP'li Belediye Başkanları, Aydin Buyuksehir Belediyesi Efespor Basketbol takımı oyuncuları, Aydınspor 1923 Futbol takımı oyuncuları ve vatandaşlar katıldı.

        Spor Kompleksi açılışında konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,"Yerel seçimlerde sizlere söz vermiştik ve mutlaka bu projeyi gerçekleştireceğimizi söylemiştik. Bugün sizlerle burada bu projemizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Seçimlerde Didim ilçesinden Buharkent ilçesine kadar söz verdiğimiz yatırımların açılışlarını ve temel atma törenlerini sizlerle beraber bir bir gerçekleştiriyoruz. Bu bizim için çok büyük bir mutluluk ve bununla gurur duyuyoruz. Atatürk Spor Tesisimiz Aydınımızın yıllardır beklediği çok önemli bir yatırımdır. Bizim için geçler çok önemli onlar bizim geleceğimizdir. Aydın'da geçlerimizin ve çocuklarımızın yararlanabileceği donanımlı bir spor tesisini mutlaka yapacağız demiştik. Tesisimizin bugün temelini atarak 10 ay sonra gene burada sizlerle birlikte açılışını gerçekleştireceğiz. Atatürk Spor Tesisimiz 20 bin 500 metre kare alanda ve 19 milyon 685 bin TL maliyeti olacaktır. İçerisinde açık ve kapalı olmak üzere olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, kafeteryalar, en önemlisi de termal sağlık tesisi, engelli vatandaşlarımızın faydalanabileceği rehabilitasyon merkezi, ve seyir terası yer alacaktır. Bunlarla yetinmeyeceğiz çok daha fazlasını güzel Aydınımıza kazandıracağız. Göreceksiniz bu tesis de pek çok Aydınlı şampiyon çocuklarımızın ilk alt yapısının yapıldığı tesis haline gelecektir. Sadece spor değil akla gelen tüm faaliyetler yer alacaktır. Aydın'dan biz Türkiye şampiyonları çıkaracağız. Yeter ki bizler Türk gençliğine alt yapı hazırlayalım. Çünkü bizim eksiğimiz bu ve bugünde Aydınlılar için bir bir alt yapı eksikliğini tamamlayacağız" dedi.

        Başkan Çerçioğlu;"Dedikodulara itibar etmiyoruz"

        Yapılan dedikodulara ve boş laflara itibar etmedikleri ifade eden Çerçoğlu,"Hiç boş vaktimiz yok. Biz boş lafa ve dedikodulara hiçbir zaman itibar etmedik. Çünkü bizim boş lafla işimiz yok. Bizim bir tek sevdamız var o sevdanın adı da Aydın'dır. Bizim işimiz Aydın gücümüz Aydın, gücümüzde Aydınlılardan alıyoruz. Yaptığımız esreler ortada sizlerde bunu her gün görüyorsunuz. Tüm güzellikler Aydın'a yakışır. Aydın'da bir hizmet etmeye kalksak daha kazmayı vurmadan malum kişiler tarafından başlıyor gıybet etmeye her şeyde bir kusur arıyorlar. Bunların içleri güçleri gıybet olmuş. Malum kişiler hiç bir şey yapmıyor. Yapmadıkları gibi yapana da engel olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Büyükşehir olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bizler iki yılda içerisinde 787 kilometre yol yaptık ama onlar 14 yıldır 7 kilometrelik yolu bitiremediler. Soruyorum 14 yıldır bu yol neden yapılamadı. Yapana engel olmayın Aydın halkı hizmet alsın" diye konuştu.

        CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ise yapılan çalışmalar dolayısıyla başta Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçiolu ve çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

        (BÇ-MB-Y)

        06.10.2016 14:29:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler