Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük'te 112 Acil Sağlık İstasyonu Yeşilkent Mahallesine taşındı

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 112 Acil Sağlık İstasyonu, Yeşilkent Mahallesindeki 4 nolu Aile Sağlığı Merkezine taşındı.

        Daha önce 4 Eylül Mahallesindeki Devlet Hastanesi acil servine entegre bir şekilde hizmet veren 112 Acil Sağlık İstasyonu bundan sonra Yeşilkent Mahallesi 1.'inci Cadde üzerinde yer alan 4 nolu Aile Sağlığı Merkezinde hizmet verecek. Burada yeni bir alan oluşturulurken, artık acil sağlık ekibinin burada konuşlanacağı ve acil vakalar için buradan hareket edeceği belirtildi. Meydana gelen vakalarda acil servise getirilmesi gereken hasta ve yaralı vatandaşların görevlilere teslim edilmesinin ardından ekibin, yeniden yerine geçiş yapacağı ifade edildi. 112 Acil Sağlık İstasyonunun Yeşilkent Mahallesine taşınmasıyla birlikte acil serviste fiziki alan açısından bir rahatlama olurken personel karışıklığının da ortadan kalktığı kaydedildi.

        (İC-MET-Y)

        06.10.2016 14:45:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler