Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tiyatroculardan teşekkür ziyareti

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Ayvalık Belediyesi sanata ve sanatçıya yakın duruş sergilemeye devam ediyor.

        Tiyatroda, Stanislav Stratıev'in yazdığı ''Otobüs'' adlı oyunuyla Eylül ayında yapılan 16. Dilekler Arası Tiyatro Ödüllerinde, İstanbul dışındaki oyunlar içerisinde en iyi yönetmen ve reji ödülüne layık görülmüştü.

        Yönetmen Erkan Cılak ile Tiyatro Sanatçısı Nejat Uygur'un torunu Mana Uygur ile oyuncu Enver Öksüz, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'i makamında ziyaret ederek, Başkan Gençer'e oyunun afişinin olduğu tablo hediye etti. Ziyaret sırasında Cılak ve Uygur, Ayvalık'ta yapmayı planladıkları sanatsal faaliyeti Başkan Gençer'e aktararak, yeni oyunları "Çelişkili İlişkiler"'e Başkan Gençer'i davet etti. Bugüne kadar verdikleri desteği sürdüreceklerinin altını çizen Rahmi Gençer, başarılı oyunlarından dolayı,ekibi kutladı. Fırsat buldukça oyunlarına geleceğinin sözünü verdi.

        (ŞK-EME)

        06.10.2016 16:19:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler