Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Besni ilçesinde THK 7 bin 119 adet kurban derisi topladı

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde Türk Hava Kurumu (THK) Besni Şubesi Kurban Bayramı süresince 5 bin 317 keçi, bin 752 koyun ve 50 sığır derisi olmak üzere toplam 7 bin 119 adet deri topladı.

        Konu ile ilgili açıklamada bulunan THK Besni Şube Başkanı Ali Deveci, "Kurban bayramındaki deri toplama faaliyetlerinde, Besni Şubesi olarak tüm yurt çapında ön sıralardayız. Elde edilen bu başarı şube başkanlığımızın planlı organizasyonu, yerel idareci ve yöneticilerimizin yardımları ve vatandaşlarımızın bize vermiş olduğu fitre - zekat ve kurban derilerinin gelirleri sayesinde olmuştur. Allah kurban kesen bütün müslümanların kestikleri kurbanları inşallah kabul eder. Gölbaşı ve Tut ilçelerinde THK şubesi olmadığından Besni Şubesi olarak oralarda da iş ve işlemleri takip etmekteyiz.

        Türk Hava Kurumu Besni Şube Başkanı Ali Deveci, Kurban Bayramında 5 bin 317 keçi, bin 752 koyun ve 50 sığır derisi toplanmıştır.

        Kurban derisi toplanmada bizlerden yardımlarını esirgemeyen Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya'ya, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu'na, Tut Kaymakamı Mehmet Aksu'ya, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'e, Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı'ya, emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

        (RK-BRN-Y)

        07.10.2016 12:13:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler