Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozan Devlet Hastanesi sağlık hizmeti sunumuna başladı

        - AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar:

        - "Açılışını tüm Kozan halkıyla birlikte yapacağız"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'nın Kozan ilçesinde yapımı tamamlanan 200 yataklı devlet hastanesi sağlık hizmeti sunmaya başladı.

        AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, 2011 Mayıs ayında proje çizimlerini Kozan halkıyla paylaştığı hastanenin 2012'nin son ayında da temelini attıklarını hatırlatarak, "Bir işin temelini atınca Allah bereketini veriyor kısa sürede bitiyor demiştim. İşte şimdi bugün aynı heyecanla, aynı gururla ifade etmeliyim ki bu proje bitti. Hizmete başlıyor. Allah bize güvenen herkesten razı olsun. Şimdiki Cumhurbaşkanımız o zamanki Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2013 Ekim ayında Kozan'a geldiğinde Kozanlı Dadaloğlu diyor ki "Yiğit olan yiğit sözünde durur" bizde sözümüzün eriyiz bundan hiçbir şüpheniz olmasın demişti. Aynen çok şükür sözümüzü tuttuk" dedi.

        Hastanenin açılışını da tüm Kozan halkıyla birlikte yapacaklarını belirten Ünüvar, Kozan'ın sağlık hizmetleri sunumunda önemli bir ilçe olduğunu söyledi. Prof. Dr. Ünüvar, şunları kaydetti:

        "Halkımızın en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetini alması, sağlık personelimizin de bu hizmeti verirken en son teknolojik donanımlarla donatılmış en iyi fiziki şartlarda vermesi bizim için önemliydi. Çok şükür bu hedefimizi de başardık. Sadece 11'i nitelikli toplam 135 yatak kapasitemizin tamamı, nitelikli olmak üzere 200 yatağa yükseltmiş olduk. Dağınık şekilde olan ek binalarda yer alan polikliniklerimizin tamamı tek merkezde toplanarak 43 odada hizmet vermeye başlayacak. Geçmişte de dediğim gibi Kozanlı her şeyin en iyisine layık. Tüm Kozan halkımıza bu hizmetler hayırlı uğurlu olsun."

        (ELF-Y)

        07.10.2016 12:31:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler