Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Gençlik Merkezi'nde nikah işlemleri başladı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı Gençlik Merkezi'nde nikah salonu faaliyete geçti.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın projelerinden biri olan gençlik merkezindeki nikah salonunda nikah işlemlerine başlanıldı. Çok fonksiyonlu olarak düşünülen ve projelendirilen gençlik merkezinin ilk katında Evlendirme Memurluğu tarafından vatandaşların nikah işlemleri kıyılıyor. Yine aynı merkezde bilgisayarlı etüt odaları hazırlanarak, internet ve elektrik bağlantıları da hazır duruma getirildi. İlçede öğrenim gören öğrencilerin okul sonrası gelerek ödevlerini ve araştırma yapmalarına fırsat verecek olan etüt odalarının iç tasarımı tamamlanarak kullanıma hazır duruma getirildi.

        Gençlik merkezinin en üst katı kafeterya olarak planlanmış olup, iç tasarımı yapılıyor. Bodrum kat dahil olmak üzere 6 kattan oluşan modern binanın en üst katında tasarlanan kafeteryadan Marmaarereğlisi'nin eşsiz manzarasını izlemekte mümkün olacak. Gün içinde gerek nikah işleri yaptıranların gerekse kurslara katılan vatandaş ve öğrencilerin dinlenebilmesi için tasarlandı.

        Gençlik merkezinin ayrıca bir katında çocuklar ve gençler düşünülerek elektronik oyun makinaları, masa tenisi, şişme oyun grupları, bilardo masaları, top havuzlar da bulundurularak hoş vakit geçirmeleri sağlanacak. Merkezde bulunan iki adet sinema salonu dizaynı tamamlanmış olup, en kısa sürede faaliyete geçecek.

        Belediye Başkanı İbrahim Uyan, konu ile ilgili açıklamasında. "İlçemizdeki çocuklarımızı, gençlerimizi ve bayanlarımızı düşünerek çok fonksiyonel bir gençlik merkezi projesi gerçekleştirdik. İçerisinde nikah salonu, etüt odaları, kurs odaları, sineme salonu, oyun odaları gibi birçok aktivitenin yapılacağı şekilde tasarladık. Amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin vakitlerini olumlu bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        07.10.2016 12:57:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler