Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özgüven, vatandaşların sorunlarını dinledi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Toros Mahallesi'ndeki vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

        Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı Cuma programı kapsamında Toros Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Özgüven, vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Cuma Namazı sonrası Toros Mahallesi Muhtarı Yusuf Nacak ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Özgüven, Toros Mahallesinin yapılan yatırımlar ile hızla büyüdüğünü ve büyümeye devam edeceğini söyledi. TOKİ Evlerinin ve TOKİ Camisinin yapımında Cumhurbaşkanı, Başbakan ve hükümetin büyük katkıları olduğunu ifade eden Başkan Özgüven, "Halkımızın memnuniyeti bizleri de memnun etmektedir. Bu şehir hepimizin. Bu yaptığımız ziyaretler şikayetlerin, istek ve taleplerin dinlenmesi, sorunların giderilmesi yönünde faydalı ziyaretlerdir. Gördüğümüz ve dinlediğimiz kadarıyla halkımız istikrardan yana, bizlerde çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz. Elimizden gelenin daha fazlası yapmak için çaba sarf ediyoruz. Ereğli'nin her köşesine hizmet götürmeye büyük özen gösteriyoruz. Biz bu memlekete hizmet için buradayız" dedi.

        Başkan Özgüven, vatandaşların sorunlarının giderilmesi konusunda gereğinin yapılacağını söyledi.

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Toros Mahallesi sakinleri de Başkan Özgüven'e yaptığı çalışmalar ve gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

        (İHA-AH-Y)

        07.10.2016 17:14:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler