Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğanlar Yatırım Holding'le Uitsec güçlerini birleştirdi

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Türkiye'nin en büyük şirketleri arasında yer alan Doğanlar Yatırım Holding ile güçlerini birleştiren Uitsec, Türkiye'nin teknolojik alt yapısının kalkınmasında rol oynamayı hedefliyor.

        2002 yılında 'Sanal Dünyada Gerçek Güvenlik' sloganıyla dijital dünyada şirketlerin ve kurumların güvenliğini sağlamak için yola çıkan Uitsec, geçen sürede hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Türkiye (Genel Merkez), Amerika, İngiltere ve Hong-Kong ofisleriyle başarılı siber güvenlik hizmeti sunmaya devam eden Uitsec bugün, siber güvenlik alanında Türkiye'nin en büyük ve iddialı şirketleri arasında yerini alıyor. Standardizasyon ve çözümlü odaklı olmak ise firma vizyonunun temelini oluşturuyor. Uitsec'in teknolojik bilgisi, uzman kadrosu, ileri bilişim teknolojisi ürünleri ve hizmetleri; Doğanlar Yatırım Holding'in güçlü finansal yapısı ve iş deneyimiyle birleşerek siber dünyanın daha güvenli bir yer olması için çalışmalara hızla devam ediyorlar.

        Uitsec Teknoloji, hizmetleri ve vizyonu hakkında konuşan CEO Batuhan Tosun, "Uitsec siber güvenlik hizmetini en üst düzey uluslararası standartlarda danışmanlık ve denetim fonksiyonlarıyla hayata geçiriyoruz. Yüzde 100 yerli sermayeli firma olarak, milli teknolojilere ve Ar-Ge çalışmalarına odaklanıp büyüme sürecine devam ediyoruz'' dedi. Ayrıca, uluslararası hizmet veren Uitsec, kendi geliştirdiği SecureCube, Securiskop ve Mercure gibi yeni ve üst düzey ürünlerinin yanı sıra, Ürün bağımsız uygulama güvenliği, Uçtan uca sistem güvenliği, Mimari tabanlı ağ güvenliği, BT yönetişim hizmetleri, Bilgi güvenliği iç denetimleri, İş sürekliliği ve felaket kurtarma yönetimi, Fraud analizi, Penetrasyon testleri, DoS/DDoS analizi, Espiyonaj testleri, Uzaktan yönetilen siber güvenlik servisleri

        ile sektöre hizmet veriyor.

        Uitsec geliştirdiği yenilikçi ürünlerle ve servislerle de bilişim güvenliği alanına katkı sunuyor. Bu yenilikçi hizmetler arasında SecureCube 'Security Operations Center' önemli bir yer tutuyor. SecureCube operasyonlarıyla Uitsec, müşterilerinin bilişim sistemlerine uzaktan erişim kurarak çok çeşitli ve ayrıntılı siber güvenlik hizmetlerini tek elden sağlıyor. Kurumların tüm güvenlik altyapısını tek bir gelişmiş merkezden yönetme fikrinden doğan SecureCube projesi, yurt içi kaynaklı bir operasyon merkezi üzerinden kurumların siber güvenlik ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunuyor. SecureCube ekipleri izleme, tespit, müdahale ve koordinasyon başlıklarında toplanabilecek bir dizi hizmetin operasyonunu gerçekleştiriyorlar.

        Kolay kullanılan, uygun maliyetli ve etkili bir güvenlik süreç yönetimi ürünü olan Mercure, birden çok güvenlik programını aynı anda yöneterek etkili bir siber güvenlik korumasına sahip olmaya yardım ediyor.

        (GD)

        08.10.2016 10:59:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler