Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yılmaz Tunç 112 Acil Çağrı Merkezi açıklaması

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Kurt

        BARTIN (İHA) - AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Bartın 112 Acil Çağrı Merkezi'nin tamamlanmasıyla ilde hizmet kalitesinin artacağını söyledi.

        AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün yatırım programında yer alan ve 13 Mart 2015 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilen çağrı merkezi inşaatının yarım kalan bölümünün tamamlanması için yeniden ihale yapılacağını ifade etti. Tunç, " İhale 28 Ekim 2016 tarihinde Bartın İl Özel İdaresi'nce gerçekleştirilecek. Bartın Şehirler arası Otobüs Terminali'nin arka tarafında bulunan arsada inşaatı devam eden Acil Çağrı Merkezi binasının ikmal ihalesinin kesinleşmesinin ardından 180 gün içerisinde inşaat tamamlanacak. 112 Acil Çağrı Merkezi binasının yapılmasıyla, acil sağlık hizmetleri, polis ve itfaiyenin çağrı merkezlerinin tek numara altında birleşecek. Bu sayede bu birimler arasındaki koordinasyon tek merkezden yapılacak. Bartın 112 Acil Çağrı Merkezinin tamamlanması ile Bartın'da hizmet kalitesi artacak, modern ve yeni bir kamu binasına daha kavuşulacak" dedi.

        (MK-GY-Y)

        08.10.2016 12:44:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler