Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uygulamalı girişimcilik kursları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde kendi işini kurmak ve bu noktada da KOSGEB desteği almak isteyen girişimciler için Tavşanlı Belediyesi, İş-Kur ve KOSGEB işbirliğiyle kurslar düzenleniyor. Tavşanlı Belediyesi, İŞ-KUR ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursları (UGE) sürüyor. 2016'nın 5. kursu için Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nde mülakat yapıldı. Düzenlenen kurslar sonunda kendi işini kurmak isteyenler önemli desteklemelerden yararlanma imkanı yakalıyor.

        Pazartesi itibariyle başlayacak olan UGE kursuna 25 kursiyer iştirak edecek. Kurslar; Mesleki Eğitim Merkezi'nde, Müdürü Cenap Fillikçioğlu tarafından verilecek.

        Kursların sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika takdim edilecek.

        Bu arada Kasım ayında 2 kurs daha düzenlenecek. Bu kurslara katılmak isteyenler için Tavşanlı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nde müracaatlar alınmaya başlandı. (Tİ - EFE)

        08.10.2016 15:15:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler