Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uyan Çeşmeli'de

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Fen işleri Müdürü Ali Acar ve Çeşmeli Mahallesi Muhtarı Ayhan Kumluca ile yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

        Başkan Uyan, mahallede kazalara neden olan virajda yerinde inceleme yaparak gerekli tedbir ve yol tadilatının hız kazandırılması talimatını verdi. İnceleme sırasında Çeşmeli Mahallesinde yaşayan Ayşe Teyze, Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a yaklaşarak, "Senin dönemine kadar mahallemize gelen, giden olmamıştı. Şimdi artık İbrahim Uyan var. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Yolunuz da bahtınız da açık olsun" diyerek Başkan İbrahim Uyan'a duygu dolu anlar yaşattı.

        Belediye Başkanı İbrahim Uyan da, "Halkımızın verdiği bu güç bizleri her zaman hizmetlerin en iyisini yapmaya teşvik etmektedir. Sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız" diye konuştuktan sonra Ayşe Teyze'nin elini öptü.

        (HLD-MK-Y)

        09.10.2016 09:56:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler