Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Berna İlter, Bayan Voleybol Takımına Sponsor Oldu

        - BRN Yatakları'nın Sahibi Berna İlter:

        - "Gençlerin Spor Aktiviteleri İle Daha İyi Yetişeceğine İnanıyorum"

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        KAYSERİ (İHA) - BRN Yataklarının sahibi Berna İlter, bu sezon 3. Lig'de mücadele edecek olan bayan voleybol takımı Talas BRN Spor'a sponsor oldu. Berna İlter, takım oyuncuları ile dün verilen moral yemeğinde bir araya geldi.

        Moral yemeğinde yaptığı açıklamasında, "Bayan voleybolunu ben hem şahsen hem de firma olarak sponsor seviyesinde destekliyoruz" diyen Berna İlter, "Hocalarımız takım ile ilgili olarak büyük hedefler koydular. Biz de elimizden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyoruz. Gençlerin sportif aktivitelerle daha iyi yetişeceğine inanıyorum. Ben de eski bir sporcuyum., O nedenle hem voleybolu hem de gençleri destekliyoruz" ifadesinde bulundu.

        Talas BRN Spor takımının antrenörü Bülent Şahin ise, "10 yıldır voleybol antrenörü olarak görev yapıyorum. Alt liglerdeki müsabakalara katıldıktan sonra kulüp biraz daha aşama kat ederek bir üst lige, 3. Lige çıktı. Bu seneki hedeflerimizin başında 3. Lig'de iyi mücadele ettikten sonra ikinci lige terfi etmek" dedi. Şahin, "Bu yıl yeni bir oluşumla hazırlandık. Dışarıda olan sporcularımızı bünyemize kattık. Haftanın 6 günü çalışma yaptık. Hazırlık maçları yaptık. 2. Lig'de oynayan takımlarla maçlar yaptık ve lige hazırlanmaya gayret ettik" diye konuştu.

        (AÖ-Y)

        09.10.2016 10:26:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler