Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınova'da coşkulu tören

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Yalova'nın Altınova Belediyesi, 4 yeni aracı halkın hizmetine sunarken, ilçenin 7 bölgesine yaptığı semt sahasının temelini atıldı. Öte yandan eski SGK Binasının karşısına 150 araçlık otopark yapım çalışması da başladı.

        Altınova Belediyesi, süpürge aracı, vakumlu çöp toplama aracı, arazöz aracı, asfalt silindiri araçlarının hizmete sokulması ile 7 adet semt sahalarının temel atma törenini gerçekleştirdi.

        7 semt sahası

        Altınova Okullar Caddesi Eski SGK Binası önünde Altınova Belediyesi bünyesinde alınan vakumu süpürge aracı, çöp aracı, sulama tankeri (arazöz), çift tamburlu asfalt yama silindiri hizmete sokuldu. Öte yandan, Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül'ün duasıyla 7 semt sahasının temeli de atıldı.

        Altınova Kaymakamlık yanına 2 adet, dere kenarına bir adet, Erzurum Mahallesinde 1 adet, Tecimen Petrol çaprazına 1 adet, Halk Eğitim Merkezi çaprazına 1 adet ve Tuzla Bölgesinde gerçekleştirilecek sahalar 2 ayda tamamlanacak. Törene AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ile çok sayıda davetli katıldı.

        (MM-MA)

        09.10.2016 13:22:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler