Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Trabzon Eylül ayı İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - AK Parti Trabzon Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

        Toplantıya İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta, Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe gençlik ve ilçe kadın kolları başkanları katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Haydar Revi, "Kanlı bir darbe girişimin ardından burada toplantı yapabiliyorsak, oturabiliyorsak ve konuşabiliyorsak 15 Temmuz şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kıymetli gazilerimize ise şifa ve şükranlarımızı sunuyoruz. Tarihi bir direnişin içinde kahramanca meydanlarda 27 gün boyunca nöbet tutan kıymetli hemşehrilerimize de bu vesileyle teşekkür ediyorum. 15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmamak adına da bütün kademelerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

        Beşikdüzü'nde yaşanan sel felaketine de değinen Başkan Revi, "Geçtiğimiz günlerde Beşikdüzü başta olmak üzere Vakfıkebir ve Eynesil'de de etkisini gösteren bir sel felaketi yaşadık. İlk andan itibaren İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızla orada olduk. Hızlı bir şekilde gerekenlerin yapılması için çalışmalarımızı yürüttük. Hemşehrilerimize geçmiş olsun, devlet milletle birlikte bu felaketin izlerini de silmeye devam edecektir. 7 Haziran ve 1 Kasım öncesinde milletimize vaad ettiğimiz projelerimizi de takip etmeye devam ediyoruz kimsenin de şüphesi olmasın, ne söz verdiysek yerine Allah'ın izniyle gelecektir" ifadelerini kullandı.

        Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise, "Terör örgütü FETÖ'ye karşı 15 Temmuz ve sonrasında milletimiz devletiyle birlikte dik bir duruş sergilemiştir. Siyasi partilerimiz bir araya gelerek milli iradeye sahip çıkmış ve tüm Dünya'ya Türkiye Cumhuriyetinin büyüklüğüne de tekraren göstermiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hain ve şer odaklarına karşı mücadelemiz devam ediyor, kanlı bir darbe girişimine teşebbüs edenlerden hesap soruluyor ve sorulmaya da devam edecektir. Bizler de 15 Temmuz'u aziz hemşerilerimize unutturmamak için tüm birimlerimizle üzerimize düşeni yerine getirme noktasında çok titiz davranıyoruz" ifadelerini kullandı.

        (OK-ÖS-Y)

        09.10.2016 14:36:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler