Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Termalspor Göztepe'yi de eli boş gönderdi

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'da oynanan ve kıran kırana bir mücadeleye sahne olan Hentbol Erkekler Süper Ligi mücadelesinde Göztepe'yi 24-23 mağlup eden Termalspor, önemli bir galibiyete imza atarak 2 puanın sahibi oldu.

        Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin flaş takımı Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı Göztepe'yi de eli boş gönderdi. Aziziye Spor Salonu'nda oynan zorlu karşılaşmayı Termalspor 24-23 kazanmayı başardı.

        Ligde zirveyi zorlayan iki takımın mücadelesi oldukça çekişmeli geçti. İlk yarısı 14-12 Termalspor'un üstünlüğüyle geçilen müsabakada gülen taraf ev sahibi oldu. Termalspor taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Termalspor Onursal Başkanı ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile bu ay sonunda yapılacak kongrede Hentbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olan Erzurumlu Tolga Atıcı da izledi.

        Termalspor'da Dimitrii Makarov 7 golle en skorer isim olurken, Stanislav Pshenichnikov 5 ve Yuri Babenkov ile Mert Makasoğlu da 3'er gol ile skor yükünü üstlendiler. Konuk ekipte ise, Gökhan Örnek, Baran Nalbantoğlu ve Tarık Kasumoviç 4'er golle oynadılar. Her iki takımın da bütün gücünü sahaya yansıttığı ve kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada gülen taraf Erzurum ekibi Aziziye Belediyesi Termalspor oldu.

        Termalspor Başantrenörü Berkan Otman, oldukça zorlandıkları bir müsabakadan puanlarla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Takımının ortaya koyduğu mücadeleden ve fizik gücünden memnun olduğunu kaydeden Otman, "Ligin güçlü bir ekibini daha eli boş gönderdik. Oyuncularım sahada çok istekliler ve kazanmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Ligin dördüncü haftası geride kalırken zirve yolunda önemli puanlar topladığımız için mutluyuz. Sonuçta ligin yeni ekibiyiz. Heyecanımız ve coşkumuz oldukça fazla. Taraftarımızın da desteğiyle inşallah bu ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

        Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, hırsı ve mücadelesi yüksek bir ekip oluşturduklarına işaret ederek, "Ligin güçlü ekiplerini eli boş gönderirken, hedefimizi de yüksek tutuyoruz. Bu ligin iddialı ekiplerinden birisiyiz. Geride bıraktığımız dört haftada ligin güçlü ekipleriyle oynamamıza rağmen, 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle dördüncü sıradayız. Sezon başında Erzurum'u ve Doğu'yu en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü vermiştik. İnşallah sezon sonunda da hedeflediğimiz yerde ligi tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

        Maç sonrası Başkan Orhan ile protokol üyeleri sahaya inerek oyuncuları tebrik ederken, toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler. Ligde dördüncü sırada bulunan Termalspor, haftaya lig üçüncüsü Yozgat Bozokspor ile deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacak.

        (ERZ-AT-Y)

        09.10.2016 15:53:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler