Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taş Medreseli Ülkücüler Buluştu

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        KAYSERİ (İHA) - Taş Medreseli Ülkücüler İl Temsilciliği'nin 5. toplantısına katılan MHP MYK üyesi Başbuğ Pınarbaşı, "Genel Başkanımızın hayat felsefesi haline getirdiği demokrasinin yanında durma iradesini diğer toplum kesimlerinin de anlamını diliyorum" dedi.

        Tuana Restoran'da düzenlenen toplantıya MHP MYK üyeli Başbuğ Pınarbaşı, Taş Medreseli Ülkücüler İl Temsilcisi Gazi Gülmez, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Aytaç Gezici ile Taş Medreseli Ülkücüler üyeleri katıldı.

        Taş Medreseli Ülkücüler İl Temsilcisi Gazi Gülmez, "Bu beşinci buluşmamız bize kısmet olduğu için Allah'a şükrediyoruz. Bu beşinci toplantımız 12. Yıl 12 Eylül zindanlarında yatıp ruh sağlığını kaybeden taş medresenin gücü Ahmet Orhan anısına düzenlemiş bulunuyoruz" dedi.

        MHP MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı ise, "12 Eylül darbesinden önce ve sonra hareketimize emeği geçmiş ağabeylerimizin ve 12 Eylül darbesiyle son bulmuş ve memlekete huzur getireceğim iddasıyla bütün zulmünü ülkücü harekat üzerine uygulanmış bir ihtilal rejimi mağduru ağabeylerim hepinize hoş geldiniz diyorum. Tabi 80 darbesinden önce şehit edilmiş Bekir Çifter ağabeyimizin babası ona da katılımından dolayı teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasına başladı.

        Pınarbaşı, "15 Temmuz sürecinde güzide ülkemizin yaşadıklarına Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Genel Başkanımız 'neden bu tavrı takındı?' diye merak edenlerin anlamasını veya onlara anlatmak için Kayseri'de Ahmet Orhan ağabeyimizi anmak vesilesiyle bir araya geldiğimizi düşünüyorum ben. Belki basın vasıtasıyla tüm ülkücülerin bildiği ve hayat felsefesi haline getirdiği demokrasinin yanında durma iradesinin diğer toplum kesimlerinde anlamasını diliyorum. Genel Başkanımız 15 Temmuz gecesi özel kalemi ve şoförü tarafından evinden alındığında merak ediyorlar. Ankara'nın üzerinde F16 uçakları ve ses bombası vazifesi gören hareketlerle milletimiz korkutulmaya çalışılırken Genel Başkanımızın ne yapacağını merak eden herkes gibi özel kalemi de merak ediyor. Genel Başkanımız diyor ki 'başka bir yere değil demokrasinin beşiği MHP Genel Merkezimize gidiyoruz. Çünkü yapılan bu hareketler Türk milletine Türk devletine karşı yapılmış bir harekettir. İlk tepkiyi de tabi bizim vermemiz gerekir' diyerek genel merkeze gidiyor ve kendi odasına çıkarak 'bütün ışıklarını yakın. Genel merkezin' diyor. 'Çünkü millet bizim ne yapacağımı merak eder bizim ne yaptığımızı görsün ki onlar da kendi ne yapacaklarına karar versin' diyor" ifadesinde bulundu.

        (AÖ-Y)

        09.10.2016 16:12:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler