Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ'den mahalleliye bilgilendirme toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Aykut Yeniçağ

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Ahmetli'nin Gökkaya Mahallesi'nde yapılması planlanan altyapı çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapmak için vatandaşlarla bir araya geldi.

        MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Ahmetli'nin Gökkaya Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri dinledi. Aslay'a Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Orçun Abalı, MASKİ Sorumlusu Bülent Ordu, MHP Ahmetli Belediye Meclis Üyeleri ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı'ndan İnşaat Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir eşlik etti. Gökkaya mahallesinde ikamet eden vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi'nin ve MASKİ'nin yapacağı yatırımlar anlatıldı. Soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda vatandaşlar aldıkları cevaplar karşısında yetkililere alkışları ile destek verdi.

        Mahalle Muhtarı Kadir Türker, MASKİ'nin mahallelerinde yapacağı projeler hakkında kendilerini bilgilendirdikleri için, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve ekibini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türker, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürüm Yaşar Coşkun'a teşekkür ediyorum. Mahallemize güzel hizmetler yapılacak" dedi.

        "Yaşanılan sorunlar bugünün sorunları değil"

        Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, içme suyu hattında yapılacak yenileme projesi hakkında bilgi verdi. Kaynak, "Mahallemizin altyapısı 1994 yılında yapılmış. Yaşanılan sorunlar bugünün sorunları değil. Geçmişten gelen sorunlar. Bunları çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Kanalizasyon projemiz hazır. İçme suyu projemiz için ise, proje planlaması yapıyoruz" dedi.

        MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, kulaktan dolma bilgilerle değil, projelerini kendileri anlatmak için Gökkaya mahallesini ziyaret ettiklerini belirterek "Biz idare olarak ne yaptığımızı bildirmek için buraya geldik. Mahallenizin kanalizasyon projesini hazırladık. İşlerin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları tamamlandıktan sonra Sayın Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatıyla sokaklarınızda asfalt ve kilit parke çalışmaları yapılacak. Kanalizasyon ve içme suyu hattında sıkıntı yaşanmayan bir sistem yaratacağız. Bulunduğumuz makamlar hizmet makamları. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün'ün de dediği gibi vatandaşa hizmet için varız. Buraya sadece sizlerle konuşmak için değil, sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapmak için geldik. Genel Müdürlüğümüze döndüğümüz zaman ilgili dairelerimize burada tespit ettiğimiz durumları ileteceğiz. Şehir merkezlerinde alınan hizmetlerle aynı noktada hizmet vermek için çalışıyoruz" dedi.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Gökkaya'da ikamet eden vatandaşlara fular ve şapka dağıtımı yapıldı. Aynı zamanda mahallelilere hayır için gevrek ve ayran ikram edildi. Başkan Ergün, çocukları da unutmadı. Çocuklara eğitim seti ve top dağıtıldı.

        (AY-Y)

        09.10.2016 16:37:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler