Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de Hafızlık Cemiyet Programı

        (Fotoğraflı)

        Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Karesi İlçe Müftülüğü tarafından 15 genç hafız için düzenlenen mezuniyet töreninde davetlilere Kur'an-ı Kerim ziyafeti verildi.

        Balıkesir Yıldırım Camiinde Karesi İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde 15 genç hafız belgelerini aldılar. Karesi İlçe Müftüsü Fahri Sağlık yaptığı açıklamada "Balıkesir'de bulunan Merkez Kuran kursumuz ve Eski Cami Kuran kursumuzdan 2 öğretim yılında geçen sene ve bu sene mezun olan 15 hafızımız Diyanet İşleri Başkanlığımızın açtığı Hafızlık tespit sınavlarına girdiler başarılı oldular ve belgelerini aldılar. Belgelerini alan bu hafızlarımız için bu gün bir hafızlık cemiyeti tertip ediyoruz. Uzun yıllardan beri Balıkesir imize Reis-ül kurra teşrif etmemişti. Bu Türkiye'de bir tane olur ve şuanda bu makamda bulunan emekli Eyüp Sultan Camii imam hatiplerinden Ahmet Aslanlar bu gün Balıkesir'e gelerek bize şeref verdiler. Hafızlık merasimimiz onun riyasetinde gerçekleştirilecek. Şuan da bizim 2 erkek Kuran kursumuz birde Esma Hatun kız Kuran kursumuz var. Toplam 69 öğrencimiz hafızlık eğitimlerine devam ediyorlar. İnşallah bu öğrencilerimizde önümüzdeki yıllarda belgelerini alacaklar" dedi.

        (OF-

        09.10.2016 16:47:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler