Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cezaevinden çıkan DBP Eş Başkanı Kamuran Yüksek basın açıklaması yaptı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanları Kamuran Yüksek ve Sebahat Tuncel, gündeme ilişkin basın açıklaması yaptı.

        Diyarbakır'da önceki gün çıkarıldığı mahkemeden tahliye edilen DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, Sebahat Tuncel ile birlikte basın açıklaması düzenledi. Kayapınar ilçesindeki genel merkez binasında yapılan açıklamada eş başkanların yanı sıra partililer de yer aldı.

        Cezaevinden çıkan ve bu sürece değinen Yüksek, "Kanun Hükmümde Kararname (KHK) kararları darbe girişimi sonrası ve FETÖ mensuplarıyla alakalı çıktı. Hapishanelerde hak ihlalleri ve kaldırmaları onun adı altında çıktı. FETÖ'den tutuklu olanlarla beraber diğer tutuklular da buna maruz kalıyor" dedi.

        (BE-AKK-SO-Y)

        09.10.2016 16:49:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler