Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar'dan Suriyeli sığınmacılara yardım TIR'ı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi'nce Suriyeli sığınmacılar için hazırlanan yardım TIR'ı Başkan Çetin'in katılımıyla Tebessüm Çarşısı önünden dualarla uğurlandı.

        Tebessüm Çarşısı önünde düzenlenen törene Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda kişi katıldı. Kur'an tilaveti ile başlayan uğurlama töreni protokol konuşmaları ile devam etti. Uğurlama töreninde konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Suriyeli mazlumların durumuna dikkat çekerek, "Rabbim kimseyi vatansız bırakmasın. Suriyeli mazlumlar çok zor durumdalar. Bizler de bunun farkında olarak un ve sudan oluşan yardım TIR'ımızı Şanlıurfa'ya uğurluyoruz. Onların yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar hemşehrilerimizle birlikte 17 TIR yardım yapıldı. Rabbim yardımlarımızı kabul etsin" diye konuştu.

        Pursaklar Belediyesi ve ilçe halkının duyarlılığını takdir eden Kaymakam İhsan Kara ise, "Sayın Başkanımıza ve değerli hemşehrilerimize bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından yardım TIR'ı dua ile Şanlıurfa'ya uğurlandı.

        (SLCK-MK-Y)

        10.10.2016 10:41:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler