Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkanın elini sıkabilmek için uzun kuyruk oluşturdular

        - Hemcinsleri Aydın'ın ilk kadın başkanını bağrına bastı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, açılış ve temel atma programları için gittiği yerlerde bakan gibi karşılanıyor. Aydın'ın ilk kadın belediye başkanı olarak tarihe geçen Çerçioğlu'u hemcinslerinin yanı sıra erkeklerden de yoğun ilgi görürken programlarda bayan başkanın elini sıkmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturuyor.

        Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde yapılan otogarın açılış törenine katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu karşılayıp elini sıkmak isteyenler uzun kuyruk oluşturdu. Programa başlamadan önce yaklaşık 15 dakika vatandaşla el sıkışan Başkan Çerçioğlu, gücünü ve enerjisini halktan aldığını belirterek alanda bekleyen herkesin elini sıktı. Gördüğü ilgiden de oldukça memnun kalan Aydın'ın ilk kadın belediye başkanına en büyük desteği hemcinsleri veriyor.

        (İK)

        10.10.2016 11:44:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler