Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konak, sezonu Levent Üzümcü ile açtı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmirli sanatseverleri bu sezon da birbirinden nitelikli ve kaliteli tiyatro oyunlarıyla buluşturacak olan Konak Belediyesi, 2016-2017 tiyatro sezonunu İzmirli sanatçı Levent Üzümcü'nün 'Anlatılan Senin Hikayendir' isimli tek kişilik oyunuyla açtı.

        Cengiz Toraman'ın yazıp yönettiği iki perdelik müzikli oyun Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde sahnelendi. İzmirli tiyatroseverler Konak Belediyesi'nin yeni sezondaki ilk oyununa büyük ilgi gösterdi. Davetiyelerin ücretsiz olduğu oyuna katılım yoğun olunca Konak Belediyesi, oyunun bir kez daha sahneleneceğini duyurdu. Üç ayrı hikayenin anlatıldığı oyunda Levent Üzümcü sergilediği başarılı performansla izleyiciyi zaman zaman hüzünlendirirken, zaman zaman da güldürdü. Oyunun interaktif olması nedeniyle seyirciyle de sık sık temas kuran Üzümcü, oyunun sonunda ayakta alkışlandı. Gösterilen ilgiden ötürü İzmirlilere teşekkür eden başarılı tiyatrocu oyunu izleyemeyenler için 12 Ekim'de Konak Belediyesi'nin Güzelyalı Kültür Merkezi'nde bir kez daha sahneleneceğini söyledi.

        (HG-Y)

        10.10.2016 12:13:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler