Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediyesi Fen İşleri'nden yoğun mesai

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede asfaltsız yol bırakmamak için yoğun çalışma içerisine girdi.

        Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafıdan Kozluca Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan ana yol üzerindeki bozulmalar nedeni ile roadmix tamiratı yapıldı. Öte yandan ekipler Gümüşçay Mahallesinde de yolların kışın çamurlu ve yazın da tozlu olması sebebiyle cadde ve sokaklarda asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban " İlçemizin Güneyinde bulunan Kozluca mahallemizi İlçe merkezine bağlayan ana arter yolu olarak kullanılan yollarda yağışlar ve kullanım nedeni oluşan bozulmalarına roadmix tamiratı yapıldı. Hizmetin Siyaseti olmaz felsefesiyle başladığımız ve hizmet ağımızın Gümüşçay ayağında da, mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın kışın çamuru, yazın tozundan kurtarmak için cadde ve sokaklarını soğuk asfalt kaplaması çalışmalarına başladık. 2016 yatırım programları çerçevesinde yapılabileceklerimizi sıralamasıyla başlattık" dedi.

        (AY-Y)

        10.10.2016 12:16:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler