Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlerden '90'lar Türkçe pop konseri'

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi Çok Sesli Gençlik Korosu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde "90'lar Türkçe Pop Konseri" adı altında bir konser verdi.

        Koro Şefliğini Derya İnanç'ın, koreografisini Deniz İnanç'ın yaptığı konserde 17 kişiden oluşan koro davetlilere unutulmayacak bir gün yaşattı. Başta, Grup Vitamin, Sertap Erener, Levent Yüksel, Tarkan, Sezan Aksu, Kenan Doğulu, Barış Manço, Hakan Peker, Yonca Evcimik, Yıldız Tilbe, Burak Kut ve İzel & Çelik & Ercan'ın 90'lı yıllarda unutulmayan ve dillerden düşmeyen şarkılarını gençler yeniden yorumladı.

        Konser sonunda Koro şefi Derya İnanç ve korodaki gençlere çiçek takdim eden Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş, "Gerçekten muhteşem bir konserdi gençlerimiz bu akşam bizlere olağanüstü duygular yaşattılar. Tepebaşı Belediyesi olarak emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        (İHA-MET-Y)

        10.10.2016 12:27:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler