Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kara sinek istilasında ilaçlı mücadele de çare olmuyor

        (Fotoğraflı)

        Bekir Şentürk - Serhat Demir

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Kurban Bayramı sonrası görülmeye başlayan kara sineklerin ilçedeki istilası, yapılan ilaçlı mücadeleye rağmen sürüyor. Vatandaşlar, mücadelenin etkisiz kaldığını söyleyerek, sinek istilasının önüne geçilmesini istedi.

        İlaçlanan yerlerde bile sineklerin yoğun bir şekilde olduğunu belirten vatandaşlar, "Belediye ilaçlıyor ama ölmüyorlar. İlaçlanan bölgeye gidip bakıyoruz, her taraf sinek oluyor. Kendi imkanlarımızla aldığımız sinek savarlar da çözüm olmuyor Bu konuya çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

        Belediye yetkilileri ise doğaya çok büyük zararlar vermeden kara sinek mücadelesini yürüttüklerini belirterek, sık sık gerçekleştirilen ilaçlamaya rağmen ilçenin sineklerden arındırılamadığını kaydetti.

        (BŞ-SD-Y)

        10.10.2016 13:06:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler