Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl caddeleri şantiyeye döndü

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Sarıgöl'de belediyenin yoğun çalışmaları sonucu birçok cadde ve sokak adeta şantiyeye döndü.

        Sarıgöl'ün Alaşehir Caddesi, Hükümet Konağı önü, Şehit Esin Akay Caddesi, Halis Selçuk Caddesi, Tırazlar Caddelerinde yapılan yenileme çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Alaşehir caddelerimizde parke taşların sökülmesine başlandı. Bu caddemizde parke taşı sökülmesi, kaldırımların düzenlenmesi çalışmaları Hükümet Konağı önüne kadar 180 iş gününde tamamlanacak." dedi.

        Şehit Esin Caddesi'ndeki düzenleme

        Hükumet Konağı önünden başlayan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Hükümet Konağı önünden başlayan bir başka çalışmamız da ise Şehit Esin Akay Caddesi, Tırazlar Caddesi çalışmalarımızda parke taşlar söküldü. Kaldırımların genişletilmesine başladı. Esnafların gölgelik olarak kullandığı tüm örtüler kaldırıldı. Kanalizasyon şebekesi yenilendi. Elektrik ve PTT kabloları yer altına alındı. Yeni kaldırım için bordür taşlarının döşemesi yapılmakta. Bu çalışmaların tamamlanma süresi ise 125 iş günüdür. Alaşehir Caddesi, Şehit Esin Caddesi, Tırazlar caddelerimizde sıcak asfaltlama olacak. Kaldırımlar ışıklanacak. Tüm kaldırımlarda engellilerin rahatlıkla kullanmaları için engelli rampaları konuldu." diye konuştu.

        "Sarıgöllülerden sabır bekliyorum"

        Yapılan çalışmaların 2017 yılının Şubat ayına kadar tamamlanacağını dile getiren Başkan Selçuk, "Sarıgöl'de çalışmalar birçok caddede ve sokaklarda devam etmekte. Bu nedenle vatandaşlarımıza olumsuz sıkıntıya sokmaktayız. Sıkıntılar olmadan da rahata kavuşmak olmuyor. Çalışmaların çoğu tamamlanmak üzere çalışmalar tamamlandığında hep birlikte rahata kavuşacağız. Sarıgöl'ün çehresinin değiştiğini de birlikte yaşayacağız. Vatandaşlarımdan biraz daha sabır bekliyorum." dedi.

        (VS-SC)

        10.10.2016 13:07:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler