Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmancıklı Üretici Açıklanan Çeltik Fiyatlarından Memnun

        - Osmancık Ziraat Odası Başkanı Şahiner;

        - "Çeltik Fiyatı Çiftçimizi Memnun Etti"

        (Fotoğraflı)

        İsmail Kabakdere

        ÇORUM (İHA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in Edirne'de çeltik fiyatlarını açıklamasından sonra Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner fiyattan memnun olduklarını söyledi.

        Bakan Faruk Çelik'in çeltik fiyatını 60 randıman da bin 675 olarak açıklamasının ardından Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, fiyatların üreticiyi memnun ettiğini dile getirerek, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik'in Cuma günü Edirne'de Çeltik Hasadı Festivali'nde Osmancık 97 çeltiğin fiyatını 60 randıman bin 675 lira açıklaması, Türkiye´de yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana yaşanan olumsuzluktan dolayı devletimiz zor şartlarda da çiftçimizin ve milletimizin yanında olduğunu bir sefer daha göstermektedir. Bu olumsuzluklara rağmen çiftçimize verilen çeltik fiyatı Osmancıklı üreticimizi memnun etmiştir. Geçtiğimiz yıla oranla yapılan artıştan dolayı emeği geçen Sayın Bakanımız Faruk Çelik'e, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Tufan Köse'ye, siyasi parti ilçe temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz" İfadelerini kullandı.

        (İK-BÖ)

        10.10.2016 13:49:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler