Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taraftar maçı çöplerin içinde izledi

        - Yeşiltepe Spor Kompleksinin hali futbolseverleri isyan ettirdi

        - Malatyaspor Amigosu Ramazan Güngül: "Taraftarın yarısı çöplüğün içinde yarısı kucak kucağa oturmuş"

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) hafta sonu Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesi arasında oynanan Malatya derbisini izleyen Malatya futbolunun renkli simalarından Ramazan Güngül, Yeşiltepe Spor Kompleksindeki sahaların durumunu eleştirerek, yetkililerden konuya el atmalarını istedi.

        Hafta sonu oynanan ve Malatyalı futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada tribün sıkıntısı yaşanması nedeniyle oldukça ilginç görüntülerin ortaya çıkmasını kendine has üslubuyla eleştiren Ramazan Güngül, "Burada fotoğraf asmayla, fotoğraflarını çekmeyle bu iş olmaz. Bu insanlar kucak kucağa maç izliyor" şeklinde konuştu.

        "İnsan şuraya birkaç tribün yapar, lavabo yapar"

        Güngül, Yeşiltepe Spor Kompleksinde taraftarların rahat bir şekilde maç izleyebilmesi için acilen tribün yaptırılması gerektiğini belirterek, "Anlattıklarına göre bu maç Malatya'nın derbisiymiş. Ancak gelin görün ki rezillik diz boyu. Burada fotoğraf asmayla, fotoğraflarını çekmeyle bu iş olmaz. Şu seyircinin halini bir görsünler. Yarısı çöplüğün içinde, yarısı kucak kucağa oturmuş. Kale arkaları falan bomboş. Yazıklar olsun. Bakın hemen az ileride tesis yapacaklar ama 3 sene mi sürer, 5 sene mi sürer bilinmez. Malatya'da yapılacak bir iş varsa, bir an önce müdahale edilsin. Bakın stadımız kaç senedir yapılıyor. Konya Stadının temeli bizimkinden önce atıldı. Sivas'ın bitti, Kayseri'nin ki zaten bitmişti. Bizim sahibimiz yok, kimse bize şov yapmasın, hizmet yapsınlar. Bakın stadın halini görüyorsunuz. Her gün ben oradan 10 kere geçiriyorum. Her gün bir direği boyalıyorlar. İnsan şuraya birkaç tribün yapar, lavabo yapar. Böyle bir şey yok, insanlar rezil durumda. Beden terbiyesi olsun, futbol federasyonu olsun, neyin peşindeler. Artık neresi oluyorsa, oralarda oturmasınlar. Başta belediye başkanlarımız olmak üzere. Lütfen şuralara bir el atın. Çok mu zor Allah aşkına" diye konuştu.

        (MT-ZIG-Y)

        10.10.2016 13:54:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler