Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite Personeli ve Öğrencilerine Kalp Semineri

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde üniversite öğrencilerine Kalp Damar Hastalıkları ve Yaşlı Sağlığı konusunda eğitim semineri verildi.

        Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı bünyesinde bulunan Oğuzeli Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda, Kalp Damar Hastalıkları ve Yaşlı Sağlığı konularında Oğuzeli MYO akademik ve idari personeli ile öğrencilere eğitim semineri verildi. Oğuzeli Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Muhammet Tombaş tarafından sunumu gerçekleştirilen seminerin birinci bölümünde kalp ve damar hastalıkları ile ilgili bilgilendirme yapılırken ikinci sunum ise yaşlı sağlığı konusunda yapıldı.

        Oğuzeli MYO öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerin sonunda Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan sağlık konusunda Yüksekokul öğrencilerinin bilinçlenmeleri için çaba gösterdiklerini dile getirerek, Dr. Muhammet Tombaş'a semineri verdikleri için teşekkür etti.

        (OE-SD-Y)

        10.10.2016 14:23:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler