Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan, sosyal medyadan gelen daveti kırmadı ziyaretine gitti

        (Fotoğraflı)

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sosyal medyadan kendisini davet eden hasta genci evinde ziyaret etti.

        Beyin tümörü nedeniyle tedavi gören Hüseyin Apaydın, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı sosyal medya üzerinden evine davet etti. Daveti gören Başkan Yanılmaz ise hasta genci hiç bekletmeden evine giderek misafiri oldu. Tedavisinin sürdüğünü kaydeden Apaydın, "Size karşı aşırı bir sevgim var. Size mesajı atarken dönüp dönmeyeceğinizi bilmiyordum ama yine de size ulaşmak istedim. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz" dedi.

        Hüseyin Apaydın ile uzun süre sohbet eden Başkan Yanılmaz, "Tedavisi süren genç kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Zor ve meşakkatli bir yolculuk onlarınki, sevgi ister, güven ister, anlayış ve dayanışma ister. Allah yardımcıları olsun" diye konuştu.

        Gencin, 2 yıldır istediği gibi dışarı çıkamadığını öğrenen Başkan Yanılmaz, bir akülü aracı en kısa sürede temin edip gönderme sözü verdi.

        (HİV-AKK-Y)

        10.10.2016 16:36:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler