Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mera ve hazine alanlarının ormana dönüştürülmesi çalışması

        (Fotoğraflı)

        Enver Zencirci

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde mera ve hazine alanlarının ormana çevrilmesi için toplantı yapıldı.

        Viranşehir ilçesi Ziraat Odasında düzenlenen bilgilendirme toplantısına, ilçe Tarım Müdürü Siraç Yolcu, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver, İşletme Müdürü Fadıl Topdağ, Ziraat Mühendisleri Odası Onursal Başkanı İbrahim Halil Şeyhmusoğlu, muhtarlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Tarım Müdürü Yolcu, ilçede orman alanlarının genişletilmesi ve ilçenin daha da yeşillenmesi için çalıştıklarını söyledi.

        Yolcu, kırsal alanda bulunan vatandaşlarla el ele vererek Viranşehir'de orman alanları genişletmeyi hedeflediklerini ifade ederek, bu nedenle çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.

        (EZ-SD-Y)

        10.10.2016 16:37:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler