Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk'te mahallerdeki sorunlara ekipli çözüm

        (Fotoğraflı)

        Nilüfer Öztürk Silay

        İZMİR (İHA) - Selçuk Belediyesine bağlı birimler, ortak bir çalış başlatarak köyden mahalleye dönüşen mahallere el attı. Temizlik ekiplerinin mahalle aralarında başlattığı çalışmaya, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler birimine bağlı ekipler de destek veriyor.

        Selçuk ilçe merkezinde çalışmalarını devam ettiren Selçuk Belediyesi, mahallelerin tüm sokaklarını baştan aşağıya temizlemeye başladı. Temizlik ekipleri hummalı bir çalışmaya girerken, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler birimine bağlı personel de çalışmalara destek oldu.

        Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, çalışmalarla ilgili şöyle konuştu:

        "Merkez mahallelerimizde her gün devam eden rutin çalışmaların yanı sıra belediye olarak ilgili birimlerimizce yeni mahallelerimizde de ekiplerimiz ortak bir çalışma yapıyor. Bu çalışma çerçevesinde köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarımızda önce temizlik ekiplerimiz mahallelerimizde çok ciddi bir temizlik çalışması yapıyor. Bu çalışmalar yapılırken aynı zamanda Fen İşleri ekiplerimiz gerek yol tamiri gerekse park ve bahçeler birimimiz tarafından çevredeki zararlı otların temizliği, budama ve ilaçlama gibi işleri de tamamlamış oluyor. Böylece buralardaki hem eğitim kurumlarımızın hem de mahallerimizin ihtiyaçları giderilmiş oluyor" dedi.

        (NÖS-HG-Y)

        11.10.2016 10:30:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler